Автор: admin
Публикувано на: 05.02.2009 23:14:55

Рейтинг:

Renault

Днес от френската компания Renault разпространиха първите официални снимки и видео на обновеното Clio, чийто световен дебют ще се състои след месец на автоизложението в Женева.

Предната част на автомобила е коренно променена, като дизайнът и е повлиян от този на новия Megane. Бронята е получила по-широки въздушни отвори, радиаторната решетка е станала по-тънка, а фаровете по-широки. Задницата на автомобила е с модифицирани броня и светлини.

Интериорните промени в обновеното Clio се огарничават до новите бутони и оборудване, като най-интересното нововъведение е най-евтината, според Renault, навигационна система „Carminat TomTom”, която ще се предлага като опция само срещу 550 евро.

Моделът ще е наличен и в модификация GT, която може да видите на снимките. Тя се отличава от стандартната версия с по-агресивния си външен вид, постигнат чрез уголемени престилки, двоен накрайник на изпускателната система и възможността автомобилът да се поръча в ексклузивния цвят Malta Blue. Интериорът на спортното Clio ще е с по-луксозни тапицерии, алуминиеви педали и логото GT върху седалките.

Renault ще разкрият техническите характеристики и показатели на обновеното Clio по време на изложението в Женева, непосредствено след което ще стартират и продажбите на автомобила.


Renault показа обновеното Clio
Renault показа обновеното Clio
Renault показа обновеното Clio
Renault показа обновеното Clio
Renault показа обновеното Clio
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg