Автор: vladi
Публикувано на: 16.05.2011 12:23:29

Рейтинг:

Renault

Свръхкомпактният градски електромобил Renault Twizy ще се появи в някои европейски държави още тази година, като вече стартираха поръчките за модела, които могат да бъдат направени от сайта Renault-ze.com.

За съжаление обаче, България я няма в списъка и въобще не става ясно кога ще бъде включена, което е наистина жалко, тъй като цената на превозното средство е доста атрактивна – 6 990 евро. Renault Twizy ще се предлага във версии Urban 45 и Urban, като при втората цената е със 700 евро по-висока.

Twizy Urban 45 е насочено към младежи на възраст 16 години, което е и причината максималната му скорост да е ограничена на 45км/ч., а мощността на електромотора - до 5к.с. При версията Urban са премахнати всички ограничения и агрегатът използва пълния си капацитет от 20к.с. мощност, позволяващ на автомобила да развива 80км/ч.

И двете версии са оборудвани с комплект литиево-йонни батерии, които позволяват автономията на превозното средство да е 100км., като те се презареждат в стандартен контакт за около 3 часа. Интересното обаче е, че в цената не са включени батериите, тъй като Renault ще ги предлагат на изплащане за 3 години, срещу 45 евро на месец.

Renault Twizy се предлага в четири екстериорани цвята, които са черно, бяло, сиво и оранжево, като има възможност за множество персонализации срещу допълнително заплащане.


Галерия Renault Twizy
Тагове: Renault, Renault Twizy
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg