Автор: admin
Публикувано на: 25.10.2009 22:43:51

Рейтинг:

Renault

Renault Twingo е малък автомобил, който се използва предимно за придвижване в градовете, но това не е попречило на френската компания Lazareth да направи една много специална негова версия.

За разработката си французите са използвали първото поколение на Renault Twingo, като са го оборудвали с 3.5-литров V8 двигател, взет назаем от Range Rover. Агрегатът е с мощност 180к.с. и е комбиниран с петстепенна механична трансмисия, предаваща задвижването към задните колела.

Двигателят е монтиран на мястото на задните седалки и багажника, като за целта е било необходимо по автомобила да се направят множество промени, сред които допълнителен ролбар зад агрегата, удължени предна и задна следа, и разширени арки на калниците.

Автомобилът е наречен Renault Twingo Trophy и е получил също 18-инчови джанти Toora, облечени с гуми Yokohama, състезателни седалки MOMO, спортен волан и нов цифров километраж.

Разбира се, такъв автомобил не може да бъде ваш срещу скромна сума. Желаещите да се сдобият с него ще трябва да се разделят със 70 000 евро, въпреки че за момента от Lazareth не съобщават какви са динамичните показатели на колата.


Галерия Renault Twingo Trophy V8
Читателски коментари

Анонимен 2009-10-27 10:50:31 0 отговори

Анонимен

Смисълът е да ти вземат парите!

Анонимен 2009-10-26 17:59:49 0 отговори

Анонимен

Какъв е смисълът за двигател v8 с 180 к.с.?Да си бяха оставили неговия и да му сложат едно турбо...

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg