Автор: vladi
Публикувано на: 13.06.2011 12:51:16

Рейтинг:

Renault

Френската компания Renault разкри информация за най-мощната серийна версия на популярния си модел Megane, пускана някога на пазара. От автомобила ще бъдат произведени само 500 бройки, като цената му ще започва от 35 500 евро.

Така нареченият Megane RS Trophy е оборудван с познатия ни 2.0-литров четирицилиндров двигател на Megane RS, но неговата мощност е увеличена от 250 на 265к.с., а максималният му въртящ момент е нараснал от 340 на 360Нм., след намесата на специалистите от подразделението Renault Sport.

Поради увеличената мощ се е наложило да бъдат направени и други механични промени, състоящи се най-вече в подобряване на охлаждането, чрез модификация на всмукателния колектор. От компанията твърдят, че автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 6.0сек. и развива 254км/ч.

Renault Megane RS Trophy се отличава външно от стандартния модел по наличието на черен покрив, специфичен заден спойлер, много красиви 19-инчови черни джанти с червен кант, а наличните цветове за каросерията са жълто, бяло, черно и сиво.


Галерия Renault Megane RS Trophy
Тагове: Renault, Renault Megane
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg