Автор: pavel
Публикувано на: 02.06.2011 22:31:54

Рейтинг:

Разкрита

Едва ли има по-подходящо място от ежегодния събор Wоrthersee, където Volkswagen да покаже за първи пък концепцията Golf R Cabriolet, на чиято база ще бъде създаден серийният модел.

Автомобилът фактически е почти завършен и почти готов за пазарен дебют, но по него ще бъдат извършения някои съвсем леки промени, преди да бъде лансиран на пазара в началото на 2012 година.

Концептуалният Volkswagen Golf R Cabriolet е оборудван със същия 2.0-литров турбодвигател като този на познатия ни Golf R, който е с мощност 270к.с. и максимален въртящ момент 350Нм.

Според разпространената информация, кабриото ускорява от 0-100км/ч. за по-малко от 6 сек., без да се посочва точна стойност, а максималната му скорост е ограничена на 250км/ч. Припомняме ви, че Golf R ускорява от 0-100км/ч. за 5.5сек, когато е комбиниран с роботизирана DSG трансмисия.

Volkswagen Golf R Cabriolet може да се похвали с всички екстри, които са налични при Golf R, включително 19-инчови джанти, 4x4 задвижване, спортно окачване, намалило клиренса с 25мм., и мощна спирачна система.


Разкрита е концепция на Volkswagen Golf R Cabrio
Разкрита е концепция на Volkswagen Golf R Cabrio
Разкрита е концепция на Volkswagen Golf R Cabrio
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg