Автор: admin
Публикувано на: 09.12.2009 23:05:39

Рейтинг:

Range
Според колегите от Autocar, британската компания Land Rover разработва хибридна версия на модела Range Rover Sport, която ще се появи на пазара през 2012 година, а тестовете и е предвидено да стартират през 2010-та.

Изданието твърди, че автомобилът ще може да се движи и изцяло на електричество, като при това положение ще е в състояние да изминава 32км. без презареждане, а в комбиниран режим отделяните от него CO2 емисии ще са едва 100гр/км.

Хибридният Range Rover Sport ще бъде оборудван с 3.0-литров дизелов двигател, с мощност 245к.с. и максимален въртящ момент 600Нм. Агрегатът с вътрешно горене ще бъде подпомаган от 25-киловатов електромотор, енергията за който ще се доставя от специални акумулатори. Зареждането с електричество ще се осъществява в стандартен контакт, като автомобилът ще разполага и със система за регенериране на енергия при спиране.

Припомняме ви, че през 2011-та година Land Rover ще пусне компактна версия на Range Rover. Автомобилът ще е базиран на концепцията LRX, дебютирала на изложението в Детройт през 2008г. и също ще има хибридна версия.

Източник: Autocar

Галерия Range Rover Sport 2010
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg