Автор: admin
Публикувано на: 05.07.2010 11:14:27

Рейтинг:

Range
На специална церемония в Лондон, на която присъстваха множество световноизвестни личности, включително Виктория Бекъм, Land Rover представи серийния модел на концепцията LRX, получил наименованието Range Rover Evoque.

Въпреки че разкриха официално модела, от Land Rover все още не разпространяват много технически информация за него. Повече подробности ще бъдат оповестени на по-късен етап, вероятно преди дебюта му пред широка публика на изложението в Париж през месец октомври.

От Land Rover твърдят, че Evoque е най-малкият, най-лекият и най-ефективният Range Rover, създаван някога. Освен това, кросоувърът е и първият модел на компанията, който ще се предлага както със задвижване към четирите колела, така и само към двете.

Продажбите на Range Rover Evoque в Европа ще стартират през лятото на 2011г., като той ще се предлага в повече от 160 страни в цял свят. Сред спряганите агрегати за модела са 2.2-литров турбодизелов, 3.2-литров бензинов, като е възможно да се появи и хибридна модификация, но всичко това са само предположения.

Галерия Range Rover Evoque
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg