Автор: admin
Публикувано на: 18.06.2010 02:20:19

Рейтинг:

Range
През есента на тази година, Land Rover ще стартира продажбите на Range Rover модел 2011, който освен козметични промени получава и изцяло нов турбодизелов двигател, както разкриха от компанията още преди месец.

Новият агрегат е 4.4-литров V8 с мощност 312к.с. и максимален въртящ момент 700Нм., и заменя настоящия 3.6-литров V8. Той е комбиниран и с новата скоростна кутия ZF 8HP70, която е осемстепенна автоматична.

С този двигател Range Rover 2011 ускорява от 0-100км.ч за 7.6сек., което е с цели 1.1сек. по-бързо от неговия предшественик. Въпреки това, автомобилът е станал по-екологичен, като отделя с 14% по-малко CO2 емисии и изразходва 18.5% по-малко гориво.

Визуалните промени се състоят предимно в предницата на модела и джантите, докато в интериора се забелязват леки разлики. Като допълнително оборудване вече се предлага високотехнологична аудио система Harman Kardon Logic 7, а системите Gradient Acceleration Control и Hill Start Assist се грижат за безпроблемното изкачване и спускане по наклони.

Галерия Range Rover 2011
Тагове: Land Rover, Range Rover
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg