Автор: pavel
Публикувано на: 24.07.2011 22:54:30

Рейтинг:

RUF

Тунинг компанията RUF разкри подробности за третото поколение на популярния си модел CTR3, което както обикновено е базирано на Porsche Cayman S, но разбира се, на неговата последна версия.

Немските спецове в доработката на модели на Porsche е с по-дълга междуколесна база, в сравнение със своя предшественик, а двигателят му е средно разположен, докато преди беше в задната част на автомобила.

Новият RUF CTR3 е оборудван с 3.8-литров боксеров би-турбо двигател, чиято мощност е 750к.с. или с 50к.с. повече от тази на старото поколение на модела. Максималният му въртящ момент пък достига 960Нм., като е наличен при 4 000об/мин.

Благодарение на увеличената производителност и модернизираната шестстепенна скоростна кутия, от RUF твърдят, че новото им творение ускорява от 0-100км/ч. за 3.2сек. и от 0-200км/ч. за 9.6аек., а максималната скорост, която развива е 380км/ч., въпреки че скоростомерът е разграфен до 400км/ч.

Почти всички компоненти по екстериора на RUF CTR3 са подменени. Той е получил бодикит, разработен в аеродинамичен тунел, а джантите му са с размер 19 инча отпред и 20 инча отзад. Интериорът пък се изработва според личните предпочитания на всеки клиент, а цента на това бижу е 285 000 евро.


Галерия RUF CTR3 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg