Автор: admin
Публикувано на: 06.03.2009 01:48:30

Рейтинг:

RUF

Немският тунер RUF използва изложението в Женева, за да представи втори прототип на напълно електрическо Porsche. За разлика от първия обаче, нареченият eRUF Greenster ще влезе в производство през 2010г., като ще бъде в ограничена серия.

Автомобилът е базиран на Porsche 911 и се задвижва от електродвигател на Siemens, който е с мощност 367к.с. и максимален въртящия момент 950Нм. Електромобилът е в състояние да ускорява от 0-100км/ч. за около 5 секунди и да развива максимална скорост от 250км/ч., като с по-мощна батерия могат да бъдат достигнати 320км/ч.

eRUF Greenster е оборудван с иновативната система за зареждане на батериите „eDrive”, позволяваща те да се пълнят до максимум за по-малко от един час в специален 400-волтов контакт, както и енергията, съхранявана в тях, да бъде използвана за външни цели.

От RUF са избрали за купето на автомобила зелен цвят, който е същият като този на модела 912 Targa от 60-те години на миналия век. eRUF Greenster е получил още карбонова спирачна система, допълнителен метален ролбар на покрива и 19-инчови джанти.


Галерия eRUF Greenster
RUF показа ново електрическо Porsche
RUF показа ново електрическо Porsche
RUF показа ново електрическо Porsche
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg