Автор: admin
Публикувано на: 20.10.2010 09:56:47

Рейтинг:

RENNtech
Всяка година, когато наближава изложението SEMA, американските тунинг компании се активизират и започнат да разпространяват информация за своите нови проекти.

RENNtech например показа проекта си C74 Konzept, който е базиран на Mercedes C 63 AMG, но се отличава от серийния модел с нов аеродинамичен пакет, механични подобрения и значително увеличена производителност.

Автомобилът е получил карбонови предна устна, заден спойлер и дифузер, разширени арки на калниците и трикомпонентни джанти от ковано желязо, които са с размер 19 инча отпред и 20 инча отзад. Окачването пък е станало по-твърдо, а спирачната система е последно поколение на RENNtech.

Най-сериозни подобрения обаче са извършени по двигателя на автомобила, чиято мощност е увеличена от стандартните 457 на 605к.с., а максималният му въртящ момент вече достига 755Нм. В резултат на тях C74 Konzept ускорява от 0-100км/ч. за 3.5сек. и е в състояние да развива 327км/ч.

Въпреки че RENNtech са дали име на своя автомобил, те твърдят, че с пакета може да бъде оборудван абсолютно всеки Mercedes C 63 AMG, срещу сумата от 11 950 щатски долара.

Галерия RENNtech C74 Konzept
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg