Автор: vladi
Публикувано на: 09.06.2011 12:25:50

Рейтинг:

Продажбите

От изнесени от Opel данни става ясно, че компанията отчита ръст на продажбите си и през май, в сравнение със същия период на предходната година, което е вече седми месец поред.

Opel значително увеличи продадените си автомобили през май в Германия, където реализира 38% повече продажби в сравнение с май 2010-та, като пазарният дял на марката достигна 8.1%. През първите пет месеца на тази година продажбите на Opel нараснаха с над 23%, сравнено със същия период на миналата, а пазарният й дял се увеличи от 7.1% на 7.65%.

В България компанията също се представя отлично, отбелязвайки нарастване с 31% за първите пет месеца на тази година, като изпреварва ръста на целия пазар на нови автомобили и камиони с над 8%. Основната заслуга за този успех е на моделите Astra и Corsa, а продажбите на Insignia надвишиха с близо 80% тези за същия период на предходната година.

През първите пет месеца на 2011г. продажбите на Opel скочиха с над 55 000 автомобила или с 11.6% в сравнение със същия период на миналата. Едновременно с това пазарният дял на марката достигна 6.25%, при 6.0% за същия период на 2010-та. Opel продаде общо 534 000 автомобила от януари до май 2011г. в цяла Европа и увеличи пазарния си дял на 23 от общо 27 европейски пазара.


Продажбите на Opel продължават да растат
Тагове: Opel
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg