Автор: vladi
Публикувано на: 29.12.2010 12:00:20

Рейтинг:

Prior

Mercedes E-Class Coupe получи поредната си тунинг програма, която този път е дело на немците от Prior Design. Спортният пакет е насочен предимно към хората, желаещи да направят визуални подобрения по своя автомобил, но при желание от страна на клиента се предлага и двигателен тунинг.

Програмата е наречена Black Desire и включва нова предна броня с допълнителни отвори от двете и страни и по-голяма устна, спойлери на покрива и капака на багажника, както и модифицирана задна броня, в която е вграден масивен дифузер.

Тунерите от Prior Design са премахнали традиционната емблема на Mercedes от радиаторната решетка и на нейно място са монтирали своята, а над страничните прагове са залепени сиви графики.

E-Class Coupe е получил също 20-инчови джанти Prior GT, налични в матово черно, лъскаво черно и сребристо, нова изпускателна система от неръждаема стомана с четири накрайника и спортно окачване, намалило клиренса с 35мм.

От Prior Design твърдят, че програмата им Black Desire може да бъде поръчана както за Mercedes E-Class Coupe, така и за кабрио версията на модела, като и в двата случая тя включва и промени в интериора, най-съществени от които са карбоновите декоративни елементи.


Prior Design тунингова Mercedes E-Class Coupe
Prior Design тунингова Mercedes E-Class Coupe
Prior Design тунингова Mercedes E-Class Coupe
Prior Design тунингова Mercedes E-Class Coupe
Prior Design тунингова Mercedes E-Class Coupe
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg