Автор: admin
Публикувано на: 05.08.2009 11:38:48

Рейтинг:

Принцът

Тунинг компанията A.R.T. е създала спeциална версия на Mercedes G 55 AMG, която е само в един екземпляр, a нейн собственик е принцът на Абу Даби - шейх Султан бин Рашед ал Нахаян.

Предницата, на така наречения AS55K YAAS EDITION, е получила множество светлини и е добила коренно различна визия. От A.R.T. са заменили предната броня, рамката на радиаторната решетка, централната част на предния капак, арките на калниците и капаците на страничните огледала с карбонови и са добавили спойлер в задната част на покрива, който е изработен от същия материал.

AS55K YAAS EDITION е оборудван също с нова изпускателна система, с по три накрайника от двете страни на автомобила, заден ролбар и нови алуминиеви джанти. Интериорът на джипа е в черно-кафява цветова комбинация и разполага с всички възможни екстри, а декоративните елементи са карбонови.

Що се отнася до мощността на 5.5-литровия V8 двигател тя е нараснала от стандартните 500 на 620к.с., но от A.R.T. не съобщават подробности  за динамичните показатели на автомобила. Джипът разполага още с нова спирачна система, чиито предни дискове са 380мм., а задните – 345мм. 


Галерия A.R.T AS55K YAAS EDITION
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg