Автор: pavel
Публикувано на: 30.03.2011 22:42:35

Рейтинг:

Porsche

По-малко от ден, след като излезе информация за най-мощната версия на Porsche Panamera, която се нарича Turbo S, немската компания реши да разкрие всички подробности за автомобила.

Porsche Panamera Turbo S разчита на познатия ни 4.8-литров, V8, битурбо двигател, но за разлика от модификацията Panamera Turbo, мощността тук е увеличена с цели 50к.с. до 550к.с., а максималният въртящ момент достига 800Нм.

В резултат на по-голямата производителност, автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 3.8сек. и е в състояние да развива скорост от 306км/ч. В същото време от Porsche твърдят, че средната консумация на гориво е 11.3л/100км.

Увеличената производителност е постигната чрез по-големи турбокомпресори и модифициран софтуер за управление, като имайте предвид, че в стандартното оборудване на автомобила е включен перформанс пакета Sport Chrono.

Най-мощната модификация на Porsche Panamera не се различава на външен вид от Panamera Turbo, като изключим наличието на нови джанти. Тя ще се появи на пазара през юни, а цената и в Германия ще започва от 167 076 евро.


Галерия Porsche Panamera Turbo S
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg