Автор: admin
Публикувано на: 09.09.2009 23:47:51

Рейтинг:

Подробна

От Hyundai разпространиха още няколко снимки и подробна информация за заместника на модела Tucson, който за Европа е получил наименованието ix35, докато на останалите пазари ще се продава като Tucson ix.

Габаритите на ix35 са 4 410мм. дължина и 1 820мм. широчина, а междуосието е 2 640мм. Това ще рече че те са по- големи от тези на стария Tucson, съответно с 85, 20 и 10мм. Независимо от факта, че височината е намалена с 20мм. до 1 660мм., от Hyundai твърдят, че новият SUV е по-комфортен и просторен от своя предшественик.

Европейската версия на автомобила се различава от южнокорейската само по някои дребни детайли, но тя ще е налична с по-голям набор от двигатели. При стартирането на продажбите му в началото на 2010-та, ix35 ще е наличен с двулитрови бензинов и дизелов агрегати, генериращи съответно 166 и 184к.с.

През ноември 2010г., към споменатите двигатели ще се присъединят 1.6-литров бензинов, с мощност 140к.с., и 1.7-литров дизелов, генериращ 115к.с. мощ, който ще е наличен само при версията с предаване към предните колела.

Hyundai ix35 идва и с много технологични подобрения, сред които системата „ECO”, представляваща LED индикатор, сигнализиращ за смяна на предавките в най-подходящия момент, камера за обратно виждане с 3.5-инчов екран, вграден в огледалото за обратно виждане, система за подпомагане потеглянето на автомобила под наклон, безключово палене на двигателя и др.

Напомняме ви, че производството на Tucson ix стартира в края на месец август и се осъществява в заводите на Hyundai в Южна Корея, докато европейският ix35 ще се сглобява във фабриката на компанията в Словакия. 


Подробна информация за европесйкия Hyundai ix35
Подробна информация за европесйкия Hyundai ix35
Подробна информация за европесйкия Hyundai ix35
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg