Автор: admin
Публикувано на: 17.12.2009 12:18:08

Рейтинг:

Подобрен
Всяка есен италианската писта Нардо става домакин на годишната сбирка на тунинг компаниите, на която те демонстрират постиженията си на кръглото трасе, позволяващо развиване на високи скорости, без опасност от преобръщане, благодарение на наклонените си завои.

Това събитие винаги е придружено от поставяне на нови рекорди и достигане на нови висини не само в тунинг средите, но и в цялата автомобилна индустрия, а тази година те са повече от всякога.

След като Brabus GLK V12 стана най-бързият SUV, развивайки 322.3км/ч., AC Schnitzer ACS3 3.5d Coupe се превърна в най-бързият дизелов автомобил, вдигайки 288.7км/ч., а доработеният от Steinmetz Opel Insignia OPC Sports Tourer достигна 287.4км/ч. и си заслужи титлата най-бързият Opel за всички времена, от TechArt разпространиха информацията, че тунингован от тях Porsche Cayenne Turbo е счупил рекорда за най-бърз пълноразмерен SUV.

Автомобилът на TechArt е развил скорост от 321.2 км/ч., като не му е достигнал само 1.1км/ч., за да подобри постижението на Brabus GLK V12 и да се превърне в най-бързият SUV изобщо. Тунингованият Cayenne Turbo е получил така нареченият пакет 055/2.2, с който мощността на двигателя се увеличава от стандартните 550 на 680к.с.

Освен с подобрения по агрегата, най-бързият пълноразмерен SUV може да се похвали и с цялостния аеродинамичен пакет на TechArt за модела, оптимизирано въздушно окачване и 22-инчови джанти.

Подобрен е и рекордът за скорост с пълноразмерен SUV
Подобрен е и рекордът за скорост с пълноразмерен SUV
Подобрен е и рекордът за скорост с пълноразмерен SUV
Подобрен е и рекордът за скорост с пълноразмерен SUV
Читателски коментари

diecastcars - www.hobbyland.bg 2010-01-08 09:20:08 0 отговори

diecastcars - www.hobbyland.bg

Важното е да се чупят рекорди! Добро постижение!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg