Автор: admin
Публикувано на: 10.01.2010 22:24:36

Рейтинг:

Peugeot
Peugeot обяви своите планове до края на 2012г., които обхващат пускане на 14 нови модела, смяна на логото и промяна на девиза на „Peugeot MOTION & EMOTION”, с което френската компания цели да изтъкне, че нейните автомобили съчетават полезното с приятното.

За да демонстрират бъдещата визия на своите модели, от Peugeot са подготвили за изложението в Женева концепцията SR1, върху която гордо стои новата емблема на френската компания. Роудстърът съчетава в себе си изисканост, хармония, агресивност и динамика, каквито ще притежават новите модели на Peugeot.

Прототипът SR1 е оборудван с фирмената хибридна система HYbrid4, състояща се от бензинов 1.6-литров турбодвигател, чиято мощност е 218к.с. и електромотор, доставящ допълнителни 95к.с.

Сред новите модели, които Peugeot ще въведе на пазара са електромобилът i0n, чиито поръчки в Европа вече стартираха, и електрическият скутер E-Vivacity. През 2011-та ще бъдат пуснати в продажба хибридната версия на 3008 и малък хибрид, а през 2012-та - хибриден дизел с презареждане.

Припомняме ви, че на изложението във Франкфурт миналата есен, Peugeot представи прототипа на революционния градски автомобил ВВ1, който е напълно електрически и въпреки компактните си размери (2.5м. дължина) в него има място за 4 души.

Peugeot сменя логото, девиза и визията на моделите си
Галерия Peugeot SR1 Concept
Тагове: Peugeot, Peugeot SR1
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg