Автор: admin
Публикувано на: 19.08.2009 00:24:19

Рейтинг:

Peugeot

Безспорно една от най-впечатляващите премиери на предстоящото автомобилно изложение във Франкфурт ще е на изцяло новото Peugeot RCZ, чиято концепция беше представена точно преди две години на същото място.

Автомобилът представлява 2+2-местно купе, базирано на модела 308, чиято визия му гарантира сигурен успех в този сегмент. Peugeot RCZ може да се похвали с уникално оформен стъклен покрив, който до момента не сме виждали при никой друг модел.

За направата на интериора са използвани само висококачествени материали, като той е с изцяло кожен салон, мултимедийна система WIP Com 3D и високопроизводителна аудио система. Автомобилът побира товар с обем 384л., но при сгънати задни седалки той може да достигне 760л.

Продажбите на Peugeot RCZ ще стартират през пролетта на 2010-та година, като то ще се предлага с три двигателя, между които новият  1.6 THP, чиято мощност е 200к.с., а максималният му въртящ момент достига 255Нм. С него автомобилът ускорява от 0-100км/ч. за 7.6сек. и изразходва средно по 7.1л/100км. гориво. Останалите агрегати са 1.6 THP  (156к.с.) и 2.0 Hdi (163к.с.)

Абсолютно всички модификации на Peugeot RCZ ще разполагат стандартно със системи за електронна стабилност, антиблокиране на спирачките, подпомагане потеглянето под наклон, подпомагане на спирането и др. 


Галерия Peugeot RCZ
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg