Автор: admin
Публикувано на: 07.02.2010 21:38:49

Рейтинг:

Peugeot
Първият извънсериен модел на Peugeot получи наградата „Най-красива кола на годината“ на 25-то издание на престижния Международен Автомобилен Фестивал. Повече от 100 000 интернет потребители от 62 страни са гласували за RCZ.

RCZ е много повече от прототип, превърнат в серийно 2+2-местно купе. Той представлява нов етап от историята на автомобилите „удоволствие“ на Peugeot. Богатият на внушения и динамичен стил автомобил, чиито най-характерни елементи са покривът, задното стъкло и алуминиевите арки, не оставя зрителя безразличен. Изисканото купе ни пренася в света на елитарните спортни модели и предлага идеална атмосфера, за да се насладим на пътните качества на RCZ.

RCZ въздейства много силно на хората. По време на последния автосалон във Франкфурт, за по-малко от 48 часа бяха резервирани всички 200 автомобила от Лимитираната серия.

Наградата на RCZ, четвърта за марката от този фестивал, е най-прекрасният подарък за 200-годишния и юбилей и доказателство, че легендарните автомобили „удоволствие“, славата и историята на Peugeot, вече са част и от бъдещето.

Независимо дали става дума за 205 Gti, 206 CC, 207 RC, 302 Darl'Mat, 306 S16, 402 Eclipse, Coupé 406 или 504, всеки от тези модели е дал своя принос за изграждането на имиджа на Марката чрез стила, качествата и новаторството си.

Лансирането на RCZ в България е планирано за месец юли, като моделът ще стане посланик на елегантния и спортен стил на Peugeot в повече от 30 страни по света.

Галерия Peugeot RCZ
Читателски коментари

Анонимен 2010-02-07 22:45:06 0 отговори

Анонимен

Е нема що. То почнаха сами да си създават конкурси, за да си ги печелят.

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg