Автор: admin
Публикувано на: 03.02.2009 23:34:44

Рейтинг:

Peugeot

За да отговори на търсенето на пазара, използвайки отличното си вътрешно пространство, Partner Tepee допълва гамата си с нова версия със седем места.

Седемместната модификация е предназначена за клиентите, търсещи алтернатива на минивана. Тя се отличава с невероятна модулност, удобство и простор в купето, особено ценени от хората, които имат голямо семейство или обичат да прекарват свободното си време на открито.

Седемте седалки са индивидуални, като тези на втори и трети ред са сгъваеми, с възможност за демонтиране, позволяваща интериорът да се променя според нуждите на потребителите.

Удобството на местата на третия ред е значително увеличено. За да се осигури достатъчно място за краката, седалките на втория ред са изнесени напред с 90мм. и  са повдигнати с 42мм. спрямо версията с 5 места. Подът също е леко повдигнат, което позволява на пътниците най-отзад да виждат по-добре пътя. Удобният наклон на тези седалки допринася за комфорта при пътуване.

Достъпът до ред 3 става чрез сгъване на страничните седалки на ред 2. Широкият отвор на плъзгащите се врати улеснява качването и слизането на пътниците, като децата вероятно ще предпочетат да влизат и излизат през багажника.

Обемът на багажното отделение в конфигурацията 7 места е 100 литра, под кората. При сгънати седалки на ред 3, той се увеличава на 470 литра, а при извадени седалки нараства до 650 литра.

Според страната, Peugeot Partner Tepee 7 места се предлага с 1.6 литров бензинов 16v агрегат (110 к.с.) и с дизеловите 1.6 HDi (90 к.с.), 1.6 HDi FAP (90 к.с.) и 1.6 HDi FAP (110 к.с.)

Всички модификации са с 5-степенна механична скоростна кутия, а филтърът за твърди частици с добавка, който е използван в двете дизелови версии, е израз на екологичните ангажименти, поети от марката.

Седемместният Peugeot Partner Tepee ще се предлага с две нива на изпълнение - Loisirs и Outdoor, и ще бъде пуснат за продажба на българския пазар още този месец.


Галерия Peugeot Partner Tepee
Peugeot Partner Tepee 7 места – автомобилът на голямото семейство
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg