Автор: admin
Публикувано на: 21.10.2009 23:56:05

Рейтинг:

Peugeot
Престижната награда Auto Europa 2010 бе връчена във Флоренция за 24-ти път. Тази година победителят е Peugeot 3008, като за първи път призът се присъжда на кросоувър. Според председателя на Uiga това е „признание за един модел, който изразява промяната, както по отношение на стила, така и на новите очаквания на клиентите, на които успява да отговори“.

Учредена по инициатива на Uiga (Италиански съюз на автомобилните журналисти), в който членуват над 200 представители на специализирани автомобилни издания, наградата се връчва всяка година на един от новите модели на италианския пазар, лансирани между 1-ви септември на предходната и 31-ви август на текущата година.

Качествата, с които 3008 спечели журито са оригинална концепция, високо технологично ниво, стил и аеродинамика, качество на изпълнението, разход на гориво, отделяни вредни емисии, сигурност, оборудване, модулност и съотношение качество/цена.

Търговският успех на Peugeot 3008 потвърждава интереса, който моделът предизвика при лансирането си през пролетта на 2009-та - до средата на октомври, още преди появата му на пазара във Великобритания, са регистрирани 40 000 поръчки в Европа при планирани 90 000 броя за пълната търговска година.

Марката Рeugeot печели за втори път наградата  Auto Europa, след отличието на модела 207 през 2007 година.

Галерия Peugeot 3008
Тагове: Peugeot, Peugeot 3008
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg