Автор: vladi
Публикувано на: 07.04.2011 15:23:02

Рейтинг:

Първи

Немската компания Mercedes реши да ни запознае с така наречения Concept A-Class, който ще направи дебют на изложението в Шанхай този месец и ще послужи за база на следващото поколение на едноименния модел.

Както виждаме от снимките, дизайнерите на Mercedes са решили да променят коренно силуета на компактния модел, за да го доближат повече до този на основните му конкуренти Audi A3 и BMW 1-Series.

Тази визия определено ще се хареса на клиентите, още повече, че тя отразява новата дизайнерска философия на марката, която видяхме вече в CLS, макар че почти сигурно серийният модел няма да изглежда толкова агресивно.

Концепцията разполага само с четири места за сядане в интериора, но при производствения модел те ще са пет, а вероятно ще изчезнат и повечето от футуристичните елементи.
 
Mercedes Concept A-Class е оборудван с нов 2.0-литров, четирицилиндров двигател с мощност 210к.с., комбиниран със скоростна кутия с двоен съединител. Агрегатът разполага с турбина и система за директно впръскване на горивото.


Галерия Mercedes Concept A-Class
Тагове: Mercedes, Mercedes A-Class
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg