Автор: admin
Публикувано на: 15.02.2010 21:41:19

Рейтинг:

Първа
Toyota разпространи първа снимка на обновения RAV4, който ще направи дебют на изложението в Женева следващия месец. От фотоса се вижда, че предницата на автомобила е получила нови броня, радиаторна решетка, фарове и светлини за мъгла.

Известно е също, че Toyota RAV4 ще е с обновен интериор и ще е налична с новата линия двигатели, Optimal Drive. Конкретна информация за агрегатите и техните характеристики обаче не се съобщава.

Toyota ще използва изложението в Женева, за да покаже още хибридна модификация на обновения Auris, както и дебютиралия през октомври в Токио модел FT-86, разработен съвместно със Subaru.

Първа снимка на обновената Toyota RAV4
Тагове: Toyota, Toyota RAV4
Читателски коментари

Анонимен 2010-04-03 23:53:47 0 отговори

Анонимен

Предницата с решетката направо едно към едно от VW Tiguan а задницата от тоя ракурс може да мине за Renault Megane хечбека от предишното поколение. Ама така е печалбите изискват жертви и вече няма легендарни автомобили каквито се правеха и ставах някои само преди 10тина 15 години. Жалко!!!

Анонимен 2010-02-16 14:21:30 0 отговори

Анонимен

E жестоко просто. Нова Тойота която прилича на Ауди и ред други автомобилчета, крали недокрали един от друг... Голем смех!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg