Автор: admin
Публикувано на: 12.04.2010 11:35:43

Рейтинг:

Партньори
След като GM обявиха, че преустановяват производството на автомобили Hummer и вероятно ще закрият марката, имаше няколко заинтересовани компанни за нейното закупуване, най-сериозната, от които китайската Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machines, но до сделка така и не се стигна.

Сега обаче, изданието TheCarConnection твърди, че фирмата Raser Technologies, която създаде хибриден SUV, на базата на Hummer H3, в сътрудничество с GM, се интересува от закупуването на Hummer. Според информацията, тя има намерение да превърне моделите на Hummer в екологично чисти. Това няма да е много трудно за компанията, тъй като вече има разработена хибридна система за H3

Технологията е доста ефективна, като с нея автомобилът изразходва средно по 2.3 литра гориво на 100км. пробег. Тя включва двигател с вътрешно горене, който служи единствено за презареждане на комплекта литиево-йонни батерии, докато задвижването се осъществява посредством електрически двигател. По предварителни данни, хибридният Hummer H3 може да измине 640км. без презареждане.

Галерия Hummer H3 Hybrid Concept
Партньори на GM се интересуват от Hummer
Тагове: GM, Hummer, Raser Technologies
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg