Автор: admin
Публикувано на: 01.10.2010 11:26:58

Рейтинг:

Париж
От Seat продължават усилено да работят върху концепцията IBE, представена по-рано тази година в Женева, чийто сериен модел е предвидено да се появи през 2014г., а доказателство за това е нейната подобрена версия, която дебютира в Париж.

2+2 местното купе е получило промени по външния си вид, които са основно в предна та му част. За разлика от първата концепция, тук посетителите вече ще имат възможност да се запознаят и с нейния интериор.

В следствие на външните промени са настъпили и такива в габаритите на автомобила, който е станал по-дълъг, по-тесен и по-висок. Теглото му също е нараснало със 100 кг. до 1 100 кг., но вероятно при първата концепция е липсвало интериорното оборудване.

Електрическата задвижваща система на Seat IBE Concept 2 е останала непроменена. Електромоторът е с мощност 102к.с. и максимален въртящ момент 200Нм., като стандартно той доставя само 68к.с., а при необходимост се отключва пълният му капацитет.

Енергията, необходима на двигателя се доставя от комплект литиево-йонни батерии с капацитет 18 kWh, които осигуряват автономия от130км. Концепцията ускорява от 0-50км/ч. за 3.6сек. и от 0-100км/ч. за 9.7сек., а максималната скорост, която развива е 160км/ч.

 


Галерия Seat IBE Concept 2
Тагове: Seat, Seat IBE, Париж 2010
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg