Автор: admin
Публикувано на: 30.09.2010 22:07:13

Рейтинг:

Париж
Ако искате да притежавате едновременно градски автомобил, купе и SUV, но не можете да си позволите и трите, то Peugeot HR1 е точно за вас или поне така твърдят от френската компания. За момента обаче той е само концепция, която прави дебют на изложението в Париж, а за серийно производство все още нищо не се споменава.

Автомобилът е оборудван с хибридна технология, обединяваща в себе си 1.2-литров бензинов двигател, с мощност 110к.с., и електромотор, доставящ още 37к.с. Интересното е, че първият задвижва предните, а вторият - задните колела, като по този начин се получава същинска 4x4 система.

Peugeot HR1 Concept може да използва както двата агрегата едновременно, така и всеки поотделно, но в електрически режим изминава само 2.5км. По данни на французите, средният разход на гориво на автомобила е 3.5л/100км., а отделяните CO2 емиси – 80гр/км.

Концепцията е с компактни размери, като габаритите и са 3 694мм. дължина, 1 755мм. широчина и 1 492мм. височина, а разстоянието между двете оси е 2 311мм. В купето има 4 седящи места, а обемът на багажното отделение е 180л., но при сгъване на задните седалки той нараства на 734л.

Галерия Peugeot HR1 Concept
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg