Автор: admin
Публикувано на: 07.07.2009 00:21:11

Рейтинг:

Pagani

Производителят на ексклузивни суперавтомобили Pagani представи официално кабрио версията на Zonda Cinque. Срещу сумата от 1.3 милиона евро и разбира се големи връзки и положение, желаещите ще могат да се сдобият с един от общо петте екземпляра, които ще бъдат произведени от модела.

Pagani Zonda Cinque Roadster е получил необходимите модификации по шасито и конструкцията на каросерията, благодарение на които техническите показатели, сигурността и усещането при шофиране са запазени същите като при стандартната версия.

Кабриолетът се задвижва от 7.3-литров V12 двигател на AMG, а скоростната кутия е шестстепенна роботизирана. Мощността на агрегата е 678к.с., а максималният му въртящ момент достига 780Нм.

Суперавтомобилът Pagani Zonda Cinque Roadster е в състояние да ускори от 0-100км/ч. за 3.4сек. и от 0-200км/ч. за 9.6сек., а максималната скорост е с ограничение на 350км/ч. В същото време карбоно-керамичните спирачки гарантират спиране за 2.1сек. при скорост от 100км/ч. и за 4.3сек., при движение с 200км/ч. 


Pagani Zonda Cinque Roadster
Pagani Zonda Cinque Roadster
Pagani Zonda Cinque Roadster
Pagani Zonda Cinque Roadster
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg