Автор: admin
Публикувано на: 10.12.2009 13:51:50

Рейтинг:

Стандартният Nissan GT-R е спортният автомобил-мечта за много хора, тъй като впечатлява със своята визия и динамика. Тунинг версията на модела, наречена P800, която е дело на американската компания Switzer Performance пък е в състояние да накара и най-големите критици на колата да променят мнението си.

Преди да си закупите такъв автомобил обаче, трябва хубаво да си помислите къде може да го карате, тъй като в почти всички държави ограничението за максимална скорост е 120км/ч., а при Nissan GT-R P800 тя се достига по-бързо, отколкото може да се усетите.

Според повечето хора, Германия е идеалното място за подобни автомобили, тъй като страната разполага с най-добрите аутобани в света, на които няма ограничение за максимална скорост. Там обаче винаги ще се намери някой, който да се тътри с 200-250км/ч. в най-лявото платно и да се пречка на вашия Nissan GT-R P800.

Кое тогава е най-подходящото място да “полетите” с вашия автомобил? О, не, България не е. Тук скорост над 150км/ч. е опасна както за вас, така и за всички други участници в движението. Просто пътищата в страната ни могат да се сравнят с тези на Камбоджа например, не че съм бил там де, може пък да имат и по-добри, но както и да е.

Търсейки страната, в която собствениците на суперавтомобили имат възможност да използват пълния капацитет на своите машини, стигнах до този видеоклип и спокойно мога да ви издам отговора. Разбира се, Русия, че коя друга, но трябва да имате доста стабилни връзки с ДПС (Дорожно-Патрульная Служба), че кой ли руснак, притежаващ автомобил за над 200 000 евро няма такива.

Автомобилът от видеото е гореспоменатият Nissan GT-R P800, на тунинг компанията Switzer, който е с мощност 700к.с., а хората са руснаци, решили да тестват възможностите на това изключително возило. Постигнатите резултати, както може да видите и сами, са ускорение от 0-100км/ч. за 2.9сек., от 0-200км/ч. за 8.4сек. и от 0-300км/ч. за невероятните 19.81сек., доближавайки го изключително близо до Bugatti Veyron и неговите 16.7сек.

Читателски коментари

die cast - www.hobbyland.bg/Die-cast.html 2010-01-08 09:11:14 0 отговори

die cast - www.hobbyland.bg/Die-cast.html

Какви думи..егати колата, егати чудото!

Анонимен 2009-12-11 08:20:05 0 отговори

Анонимен

нямам думи

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg