Автор: admin
Публикувано на: 26.01.2010 12:22:37

Рейтинг:

Освежената
От Mazda разпространиха официални снимки и информация за обновения си модел Atenza, известен в Европа като Mazda6, и успоредно с това обявиха, че са стартирали неговите продажби в Япония.

Японците разкриха и трите версии на модела (седан, петврат хечбек и комби), които освен козметични промени са получили и новия безнинов двигател 2.0L DISI , наличен обаче само при седана и комбито.

Освен с новия агрегат, Mazda6 ще се предлага и с настоящите двигатели, които са претърпели редица подобрения, довели до увеличаване на ефективността и намаляване на консумацията на гориво. Моделът е получил и оптимизирани окачване и усилвател на волана.

Основната разлика във външния вид е в предната част на автомобила, където радиаторната решетка е добила типичната за новите модели на Mazda петточкова форма, придаваща модерно излъчване.

Обновената Mazda6 се различава от настоящата и по оформлението на броните, фаровете, страничните огледала и задните светлини, както и по наличието на нови алуминиеви джанти, с размери 17 и 18 инча.

Интериорът на автомобила е станал по-изчистен, като в него се забелязват повече хромирани елементи. Освен това, ако клиентите оборудват своята Mazda6 с автоматична трансмисия, като опция се предлагат падове за смяна на предавките от волана.

Европейската версия на модела е планирано да направи дебют на предстоящото автомобилно изложение в Женева през март, но все още не е известно кога ще стартират продажбите и на Стария континент.

Галерия Mazda Atenza 2011
Тагове: Mazda, Mazda6, Mazda Atenza
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg