Автор: admin
Публикувано на: 28.10.2010 09:24:56

Рейтинг:

Още
Независимо, че първото поколение на Audi A2 нямаше успех, немската компания е твърдо решена да пусне второ поколение на модела през 2013г., надявайки се този път то да бъде оценено от потребителите.

Вчера в няколко сайта се появи информация за новото Audi A2, според която то ще бъде по-скъпо от неговия предшественик. Според слуховете, моделът ще бъде базиран на Volkswagen Up.

Сред спряганите двигатели са 1.0-литров бензинов, който ще има стандартна версия с мощност 60к.с. и TFSI, която ще доставя 75к.с. Освен това, моделът ще се предлага и с дизелов 1.2-литров TDI агрегат, с мощност 75к.с.

Колегите от Autoblog.it пък твърдят, че още при лансирането на новото Audi A2 през 2013г., то ще има и напълно електрическа версия, която ще се задвижва от електромотор с мощност 60к.с. и ще предоставя автономия от 100км.

За момента е ясно също, че моделът няма да разполага с много алуминиеви части, както първото му поколение, за да се спестят допълнителни разходи. Дължината на автомобила ще е около 3.7м., а обемът на товара, който ще може да се побере в него ще варира от 200 до 1 000л.

Галерия Audi A2 (Autocar)
Още подробности за новото Audi A2
Тагове: Audi, Audi A2
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg