Автор: pavel
Публикувано на: 11.04.2011 21:11:19

Рейтинг:

Opel

Надзорният съвет на Opel взе решение да назначи нов Главен изпълнителен директор на компанията, в лицето на Карл-Фридрих Щраке, който ще наследи на поста добре познатия ни Ник Райли.

Карл-Фридрих Щраке работи за Opel от далечната 1979г., като е преминал през многобройни длъжности, а през 2009-та е назначен за вицепрезидент на GM, отговарящ за глобалния автомобилен инженеринг, за разработката на продукти и технологии.

Под неговото ръководство инженерите и техниците на компанията в целия свят са разработвали иновативни автомобили и технологии, включително революционния електромобил с удължен пробег Opel Ampera.

Opel положи основите за едно успешно бъдеще и решението на Надзорния съвет е чест за мен,” заяви Щраке. “Убеден съм, че заедно ще можем да осъществим много инициативи в полза на нашите клиенти.”, допълни той.

Ник Райли запазва позицията си на президент на GM Европа, но освен това той е избран за председател на Надзорния съвет на Opel, длъжност, която до момента изпълняваше Уолтър Борст.


Галерия Завод на Opel
Opel с нов шеф
Opel с нов шеф
Тагове: Opel
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg