Автор: admin
Публикувано на: 21.05.2010 12:55:33

Рейтинг:

Opel
Новият Opel Meriva продължава победния ход на своите стабилни колеги Insignia и Astra, получавайки първата си награда – 2010 AUTO BILD Design Award (наградите за 2010 година за дизайн на немското списание AUTO BILD) в категорията SUV/ванове/ автомобили 4х4.

Новата Meriva е носител на спечелилия множество награди дизайнерски език на Opel, описван като среща между скулптурния артистизъм с германската прецизност и успешно представен за първи път с Insignia през 2008-ма и после с Astra миналата година. В допълнение към експресивния външен вид, Meriva предлага и новаторски функционални характеристики, като системата FlexSpace на задните седалки, страничните врати със задно окачване FlexDoors и адаптивната система FlexRail за съхранение на предмети във вътрешното пространство – всички те превръщат новия модел в шампион по гъвкавост и многофункционалност в автомобилната индустрия.

Opel Insignia получи около 40 награди, включително престижното звание Автомобил на годината 2008 за Европа и наградата на AUTO BILD за 2009 за дизайн с версията си Sports Tourer. Междувременно компактната Astra с пет врати вече спечели над 20 отличия от премиерата на модела миналата есен.

Meriva се пребори за дизайнерската награда на немското списание AUTO BILD за 2010 година, преодолявайки съперничеството на 16 конкурента в своята категория след допитване, в което са участвали 100 000 потребители.

“Тази дизайнерска награда показва още веднъж, че сме улучили вкуса на публиката с нашия новаторски, спортен и елегантен дизайн на Meriva,” заяви Марк Адамс, Вицепрезидент на Opel/Vauxhall, отговорен за дизайна. “Фактът, че клиентите сами гласуваха и заявиха своето предпочитание към Meriva, прави тази награда много по-специална. Ние сме много горди с това, че Meriva е била винаги успешна, а с новото поколение на малкия ни еднообемен модел сме сигурни, че ще надхвърлим очакванията на клиентите.”

Opel Meriva с престижна дизайнерска награда
Тагове: Opel, Opel Meriva
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg