Автор: admin
Публикувано на: 24.11.2010 12:07:15

Рейтинг:

Opel
След 4 години на пазара, настоящото поколение на Opel Corsa получи полагащия му се фейслифт, като модернизираният модел ще се появи в шоурумите на компанията още в началото на 2011-та.

Най-значимите промени по обновения Opel Corsa са настъпили в предницата на мъника, която е с нови светлини, радиаторна решетка и броня, чиито дизайн е в стила на моделите Astra и Meriva.

В интериора промените са минимални, като са налице по-качествени материали и дамаски, нови декорации и навигационната система Touch & Connect, която вече може да бъде поръчана като опция и чрез функцията си TMC информира водача за маршрутите с най-малка натовареност.

Модернизираният Opel Corsa идва и с изцяло нова серия на оборудване, наречена Color Line. Тя се отличава с две бели ленти, преминаващи по дължината на каросерията, капаци на страничните огледала в същия цвят и 17-инчови алуминиеви джанти.

По отношение на двигателите, най-интересен е 1.3-литровият EcoFlex CDTI с мощност 95к.с., който е комбиниран със старт/стоп система. По данни на компанията, модификацията, оборудвана с него, дава среден разход на гориво от едва 3.5л/100км., а в градски условия той е 4.2л/100км.

Галерия Opel Corsa 2011
Тагове: Opel, Opel Corsa
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg