Автор: admin
Публикувано на: 16.02.2010 12:30:12

Рейтинг:

Обновеното
През пролетта на пазара ще се появят освежените версии седан, купе и кабриолет на BMW M3, които могат да се похвалят с новия спортен пакет Competition и старт/стоп система на двигателя.

Според баварците, наличието на старт/стоп система намалява консумацията на гориво с около 8%, а отделяните CO2 емисии – с около 24гр/км. При седана и купето разходът е 11.2л/100км., когато трансмисията е седемстепенна с двоен съединител и 12.4л/100км., ако агрегатът е в комбинация с шестстепенна механична скоростна кутия. И в двата случая при кабриолета той е с 0.3л/100км. по-висок.

Спортният пакет Competition ще е на разположение само при купето и седана, като той включва карбонови предни устни, заден спойлер и покрив, по-ниско окачване със специален режим, оптимизирана програма за контрол на стабилността и 19-инчови джанти.

Двигателят на BMW M3 си е останал същият - 4.0-литров V8 с мощност 420к.с. С него седанът и купето ускоряват от 0-100км/ч. за 4.8сек., а кабриолетът - за 5.3сек., докато максималната скорост при всички версии е с ограничение на 250км/ч.

Тагове: BMW, BMW 3-Series, BMW M3, BMW M-Power
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg