Автор: admin
Публикувано на: 07.12.2009 00:35:04

Рейтинг:

Обновеният
Nissan представи обновения си модел Qashqai, който ще се появи при дилърите в Европа идната пролет. Изключително успешният компактен кросоувър е получил доста козметични промени, придали му по-агресивен вид, като от японската компания се надява той да бъде още по-атрактивен за клиентите.

Промените по външния вид са в края на предния капак, броните, радиаторната решетка и светлините, като задните вече са LED. Qashqai е получил също 17-инчови алуминиеви джанти с нов дизайн и вече ще е наличен с два нови цвята. Освен до по-агресивен външен вид, модификациите са довели и до намаление на коефициента на челно съпротивление от 0.34 на 0.33.

Инженерите на Nissan са работили усилено върху шумоизолацията на Qashqai, благодарение на което нивото на шум и вибрации в интериора е намалено. Обновеният кросоувър може да се похвали с нов инструментален панел, с вграден бял LCD дисплей, показващ данните за круиз контрола, разхода на гориво и ограничението за скорост, по време на шофиране.

Nissan Qashqai е получил и оптимизирано окачване, а двигателите, с които ще се предлага си остават същите. Обновеният модел ще има и екологична модификация, наречена ECO Qashqai, която е оборудвана с 1.5-литров турбодизелов агрегат, по-дълги скорости и гуми с ниско съпротивление, има по-ниско тегло, а аеродинамиката и е оптимизирана. При нея отделяните CO2 емисии са намалени от 137 на 129гр/км.

Галерия Nissan Qashqai 2010
Тагове: Nissan, Nissan Qashqai
Читателски коментари

гуми - гуми.hit.bg 2010-01-18 00:45:16 0 отговори

гуми - гуми.hit.bg

определено много ми харесва тази кола!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg