Автор: admin
Публикувано на: 22.04.2010 23:35:26

Рейтинг:

Обновеният
Автомобилното изложение в Пекин е домакин на световната премиера на обновения Maybach, който е получил леки козметични промени, целящи да засилят интереса към него, тъй като той значително намаля през последните две години.

Това изложение не е избрано на случаен принцип, защото именно към Китай от Daimler таят надежди за увеличаване на търсенето на суперлуксозната лимузина. От немския концерн обаче не споменават нищо относно появилите се наскоро слухове за продажба на марката на китайската компания BYD.

Обновеният Maybach е получил по-масивна радиаторна решетка, модифицирани фарове и нова предна броня, в която са интегрирани дневни LED светлини. Нови са също джантите на модела, а за интериора се предлага още по-богат набор от екстри.

По отношение на двигателя на модификациите 57 и 62 не са настъпили никакви промени и той си остава с мощност 550к.с., като само тези с инициал “S” в наименованията си са получили допълнителни 18к.с., с което мощта им е нараснала до 630к.с. Всички агрегати обаче са станали по-икономични, като разходите им на гориво са намалели с около 5-7%.


Галерия Maybach Facelift 2010
Тагове: Maybach, Пекин 2010
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg