Автор: admin
Публикувано на: 13.09.2010 22:32:29

Рейтинг:

Обновеният
От Chevrolet са решили да не чакат изложението в Париж, където един от многото модели на марката, които ще направят дебют ще е фейслифтът на Captiva, а преждевременно разпространиха снимки и информация за него.

Инженерите на компанията са извършили необходимите промени по външния вид на автомобила, за да следва новата стилистика на марката. Предницата е силно модифицирана, като са налице нова броня, радиаторна решетка, светлини и капак.

Мигачите вече са вградени в страничните огледала и са с LED светлини, а черните предпазни лайсни от всички страни на автомобила са уголемени. Освен това, към настоящите екстериорни цветове са добавени и няколко нови.

Интериорът пък е получил по-качествени материали за облицоване на седалките и корите на вратите, а дизайнерите на Chevrolet са приложили разсеяната синя светлина от новите модели на марката, създаваща допълнително усещане за комфорт. Също така са намалени нивата на шум в купето и е монтирана нова аудио система с по-добра акустика.

Сериозни подобрения са настъпили и при двигателите на Chevrolet Captiva, които са общо четири на брой. Бензиновите са 2.4 и 3.0-литрови с мощности 171 и 258к.с., а турбодизеловите са два 2.2-литрови, доставящи 163 и 184к.с. Най-мощният агрегат ще се предлага единствено с 4x4 система, докато останалите ще са налични и с предно предаване.

Обновената Captiva е получила също промени по ходовата си част, които са подобрили динамиката и стабилността при завои. Освен това, в стандартното оборудване вече ще влизат електронна стабилизираща система (ESC), система за контрол на сцеплението (TCS) и спирачен асистент (BAS).

Обновеният Chevrolet Captiva разкрит предварително
Обновеният Chevrolet Captiva разкрит предварително
Тагове: Chevrolet, Chevrolet Captiva
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg