Автор: admin
Публикувано на: 02.09.2010 12:58:40

Рейтинг:

Обновените
В края на тази година на пазара ще се появят обновените Citroen C4 Picasso и Grand C4 Picasso, чиято премиера ще се състои на изложението в Париж, но от френската компания решиха да ни запознаят с тях месец по-рано.

Автомобилите са с новото лого на Citroen, разположено върху капака над двигателя, в центъра на джантите и волана. В предната броня пък са вградени дневни LED светлини, мигачите на фаровете вече са бели, а стоповете са с черен контур. При C4 Picasso може да се поръча опцията Black Top, при която покривът е в черен цвят.

Най-интересното нещо при автомобилите обаче е въвеждането на технологията микрохибрид e-Hdi, която е комбинирана със старт/стоп система и HDi 110 двигател с твърди частици, осигуряваща среден разход на гориво от 4.8л/100 км. при C4 Picasso и 5.0л/100км. при Grand C4 Picasso.

И двата модела разполагат с акумулатор, способен да издържи 600 000 цикъла на презареждане. Инженерите на Citroen са оптимизирали също окачването на двигателя, за да се подобри комфорта при спиране и потегляне.

Друга интересна новост при C4 Picasso и Grand C4 Picasso е въвеждането на системата eTouch, която представлява експресна сервизна услуга, включваща пътна помощ, спешни повиквания, виртуална сервизна книжка и Eco Driving, като последните две са достъпни през персонален акаунт MyCITROEN в интернет.

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсориПоследни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg