Автор: admin
Публикувано на: 06.04.2010 11:48:35

Рейтинг:

Ню
За да е в крак със световните тенденции, южнокорейската компания Hyundai също въвежда хибриден модел в своята продуктова гама, който ще се появи на пазара още тази година.

Sonata Hybrid направи своя дебют на изложението в Ню Йорк, което отвори врати за посетители на 2 април. Седанът ще се изправи в директна битка с хибридните Ford Fusion, Lexus HS 250h, Nissan Altima и Toyota Camry.

Хибридният автомобил е оборудван с 2.4-литров бензинов двигател, с мощност 169к.с. и максимален въртящ момент 211Нм., и с електромотор, доставящ допълнителни 40к.с. Скоростната кутия пък е шестстепенна автоматична.

Hyundai Sonata Hybrid е с тегло едва 1 290кг., което допринася за ниския среден разход на гориво от 6.4л/100км. пробег. Автомобилът може да се движи и изцяло в електрически режим, ако скоростта не надвишава 100км/ч.

В сравнение със стандартната Sonata, хибридът се отличава с подобрена аеродинамика, постигната чрез замяна на някои елементи, нови джанти и гуми с ниско съпротивление. Освен това, автомобилът се предлага с няколко нови цвята за интериорно оформление.

Галерия Hyundai Sonata Hybrid
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg