Автор: vladi
Публикувано на: 29.04.2011 00:21:28

Рейтинг:

Някои

Италианският производител на спортни автомобили Ferrari реши да увеличи гаранцията на моделите си California, 458 Italia и FF на цели 7 години, при това без да ограничава пробега за този период.

Новите гаранционни условия ще важат за всички клиенти, закупили превозните си средства след 15-ти март. Разбира се, за да важи гаранцията на техните возила, те ще трябва както и до момента да минават през всички задължителни прегледи и да се придържат стриктно към периодите за смяна на масла и други консумативи.
 
По време на гаранционния период, всеки собственик на някой от гореспоменатите модели, ще трябва веднъж годишно да минава през оторизиран сервиз на компанията, за да му бъде извършен преглед, а ако навърта повече от 20 000 км. годишно, ще трябва да го прави два пъти.

С този свой ход от Ferrari целят да повишат доверието на своите клиенти, защото в последно време някои от моделите, като например California, създаваха доста ядове на собствениците си и дори имаше случаи на запалване на автомобили. От компанията също така уверяват, че при смяна на собственика на кола с тяхна марка, гаранцията не се губи.


Някои модели на Ferrari получават 7 години гаранция
Някои модели на Ferrari получават 7 години гаранция
Някои модели на Ferrari получават 7 години гаранция
Някои модели на Ferrari получават 7 години гаранция
Тагове: Ferrari
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg