Автор: admin
Публикувано на: 04.06.2008 13:34:11

Рейтинг:

Новото
С лансирането си, елегантният и дързък 407 и спортният и безупречен на пътя SW внесоха по-нещо пикантно в света на „традиционните“ лимузини и на „конвенционалните“ обемни и функционални модели комби.

Peugeot създаде 407 за клиентите, които търсят стойност, естетика, технологии, удоволствие от управлението. Към тези качества SW прибавя и многофункционалност - подходящ както за пътувания със семейството и с приятели, така и за професионалната дейност на клиентите.

407... Feline „тяло и душа“

Една от притегателните сили на 407 и 407 SW е величествената осанка на див звяр и изключителната им естетика – изнесено напред и скосено предно стъкло, масивна задна част – неповторима индивидуалност.

С огромните си елипсовидни фарове и уникалната решетка, изразяваща идеалния синтез между технически изисквания и стилистични решения, пламенната предна част на модела вдъхнови всички след него и стана част от стила Peugeot.

„Котешкият“ им нрав, естествено, личи в поведението на пътя. То е резултат от правилни технически решения и безупречна ходова част и предлага на клиентите ефикасност и комфорт.

През 2008... обновеният 407

Първият представител на гамата 407 се характеризира с изисканост и естетика, които наистина го отличават от останалите модели в сегмента. Същата класа откриваме днес в 207 и 308.
Поведението на пътя на 407 е пример за сигурност, удоволствие от управлението и комфорт.
Независимо от тези успехи, Peugeot продължава да усъвършенства модела си, за да посрещне новите очаквания на клиентите.

Обновеният 407 отвежда до краен предел качествата на 407, които доставят най-голямо удоволствие на клиентите.

Малки естетически корекции осъвременяват все така динамичния и дързък стил, придавайки повече елегантност, сила и качество както на външния вид, така и на интериора.

Новото оборудване за комфорт прави различните версии още по-атрактивни.

Нови функции, като подпомагане при паркиране напред, правят управлението още по-удобно, а динамиката - по-осезаема. Към това ще прибавим и богатата гама 4- и 6-цилиндрови високотехнологични двигатели, особено дизел HDi, който е най-предпочитания в гамата 407.

Между тези двигатели се откроява 2.0 HDi с механична 6-степенна скоростна кутия, вече с максимална мощност 103 kW (+ 3 kW), с по-малък разход на гориво – 5,6 л/100 км и емисии на СО2 150 г/км. Този силов агрегат отговаря на бъдещите норми Евро 5 и е доказателство, че новият Peugeot 407 е с още по-добри екологични показатели.

... Накратко, лятото на 2008 година е добър момент за Peugeot да провокира ценителите на автомобилното удоволствие с новия 407 – още по-съблазнителен и с двата си силуета.

Юни 08

Галерия Peugeot 407 Facelift
Новото лице на 407
Новото лице на 407
Новото лице на 407
Тагове: Peugeot, Peugeot 407
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg