Автор: admin
Публикувано на: 10.06.2010 23:12:57

Рейтинг:

Новото
Днес от Suzuki разпространиха две официални снимки и първоначална информация за новото поколение на модела Swift, чиято външност не се различава много от тази на неговия предшественик.

Въпреки това, Suzuki Swift е построено на нова платформа, благодарение на което габаритите на модела са нараснали. Също така междуосието е удължено с 50мм., а предната и задната следа са разширени съответно с 10 и 5мм. Самата дължина на автомобила пък е увеличена с 90мм., до 3 850мм.

По външността на модела се забелязват различни форми на клетките на радиаторната решетка, въздухозаборниците на предната броня и секциите с фаровете за мъгла, както и нови задни светлини. От Suzuki все още не показват интериора, но твърдят, че той е станал по-динамичен и изящен.

Новото поколение на Swift ще се появи при европейските дилъри на компанията през есента, като първоначално ще е налично единствено с 1.2-литров бензинов двигател, генериращ 94к.с., който ще замени настоящия 1.3-литров. Догодина ще се появи и дизелова модификация, разчитаща на 1.3-литров агрегат, с мощност 75к.с., при която средната консумация на гориво ще е 4.2л/100км. пробег.

Новото Suzuki Swift разкрито
Новото Suzuki Swift разкрито
Тагове: Suzuki, Suzuki Swift
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg