Автор: admin
Публикувано на: 01.04.2009 00:43:14

Рейтинг:

Новото

Subaru дръпна завесата на новото Legacy, което ще направи дебют на автосалона в Ню Йорк през следващата седмица. Напомняме Ви, че концепцията на модела беше представена на изложението в Детройт в началото на годината.

Автомобилът е изграден върху нова, по-голяма платформа, като същевременно японските инженерите са успели да запазят комфорта и динамиката при шофиране.

Subaru Legacy ще се предлага в САЩ с три нови или модернизирани двигателя, като всички те ще са комбинирани със системата за задвижване към четирите колела „Symmetrical All-Wheel Drive”.

Боксеровите агрегати 2.5i и 2.5GT са актуализирани, като мощността при първия е 170к.с., а при турбодизеловия е нарастнала от 243 на 265к.с. Те се предлагат с шестстепенна механична трансмисия. При втория ускорението от 0-100км/ч. става за по-малко от 5 секунди.

Модификацията Legacy 3.6R е с нов 3.6-литров H6 двигател, който ще замени настоящия 3.0-литров. Неговата мощност е 256к.с., докато при 3.0H6 тя е 245к.с. Този агрегат е комбиниран с петстепенна автоматична скоростната кутия.

Продажбите на новото Subaru Legacy в САЩ ще стартират през това лято, като цените ще останат около тези на настоящия модел. Европейската версия ще дебютира на изложението във Франкфурт през септември и вероятно ще бъде налична с двулитрови бензинов и дизелов двигател. 


Галерия Subaru Legacy 2010
Тагове: Subaru, Subaru Legacy
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg