Автор: pavel
Публикувано на: 25.04.2011 22:41:06

Рейтинг:

Новото

От  Subaru най-накрая разкриха новото поколение на популярния си модел Impreza, като сцена за неговото представяне стана изложението в Ню Йорк, което бе предпочетено от японците пред това в Шанхай.

Автомобилът ще бъде пуснат първо на пазара в САЩ, като това ще се случи през втората половина на тази година. Там той ще е наличен във версии хечбек и седан, които ако сравним с настоящите, ще видим, че габарити им са почти идентични с изключение на височината и междуосието, което е нараснало с 20мм.

Инженерите на Subaru са проектирали модела така, че той да бъде изработен от по-устойчиви материали, което е позволило здравината му да нарасне с цели 25%, в сравнение с тази на неговия предшественик, като същевременно общото тегло е намалено с 50кг.

Новото Subaru Impreza ще е налично в САЩ с 2.0-литров, бензинов двигател, чиято мощност е 150к.с., като той може да е комбиниран с петстепенна механична скоростна кутия или с автоматична Lineatronic трансмисия. За Европа пък е предвиден нов, 1.6-литров, боксеров агрегат, за който обаче не се споменават никакви подробности.
 
Както и до момента, автомобилът ще продължи да се предлага стандартно с 4x4 задвижваща система, но тя ще е в две версии, в зависимост от това на коя скоростна кутия сте се спрели.


Галерия Subaru Impreza 2012
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg