Автор: admin
Публикувано на: 09.09.2008 23:23:30

Рейтинг:

Новото

Най-накрая Renault разпространи официални снимки и информация за новото поколение на Megane, което ще бъде представено на автосалона в Париж през октомври.

Габаритите на новия Megane са нараснали в сравнение с тези на предшественика му, но теглото е намалено с 8 килограма. Дължината на автомобила е 4.3м., широчината е 2.64м., а товарното отделение е с обем 405куб.см.

Новото Renault Megane ще се предлага с досегашните дизелови двигатели,  с мощности от 85 до 160к.с., както и с нов, генериращ 130к.с. Бензиновите агрегати са 1.6 (100к.с. и 110к.с.) и 2.0 (140к.с. и 180к.с.), а от пролетта на 2009г. ще бъде наличен и 1.4-литров с мощност 130к.с.

Планирано е към набора от двигатели да се добавят и такива работещи на биоетанол и биодизел, но не се споменава кога ще стане това. В зависимост от модификацията, автомобилът е оборудван с пет или шестстепенни механични или автоматични скоростни кутии.

Продажбите на новото поколение на Renault Megane ще стартират през ноември тази година, но все още не е известно какви ще са неговите цени. 


Галерия Renault Megane 2009
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg