Автор: admin
Публикувано на: 01.09.2010 10:14:40

Рейтинг:

Новото
Няма две мнения относно това, че едни от основните клиенти на немските тунинг компании са руснаци. Именно поради тази причина, Lumma Design са решили да представят своя пакет за новото BMW 5-Series в Москва, чрез партньорите си TopCar.

Пакетът е наречен CLR 500 RS2 и за момента включва само козметични промени, без да се засяга механиката на автомобила. Той е в типичния за Lumma Design агресивен стил и променя драстично визията на седана.

За външността на BMW 5-Series са предвидени множество нови елементи, сред които предна броня с вградени дневни LED светлини, капак над двигателя, разширени арки на калниците с допълнителни въздушни отвори, странични прагове, спойлер на капака на багажника и задна броня с интегриран масивен дифузер.

Вероятно е излишно да споменавам, че Lumma Design са изработили всички гореспоменати елементи от олекотени материали, в случая карбон и кевлар, а за перфектен завършек на външния вид са предвидени двойни овални накрайници на изпускателната система и олекотени джанти M-Style, с размер 19 инча отпред и 20 инча отзад.

За интериорното оформление на BMW 5-Series дизайнерите на Lumma са използвали фина кожа и напа, които са обшити с контрастиращ светло зелен конец, а всички декоративни елементи са подменени с карбонови.

Галерия Lumma BMW CLR 500 RS2
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg