Автор: pavel
Публикувано на: 10.02.2012 10:20:27

Рейтинг:

Новото

Новото BMW 3-Series е най-красивият автомобил за 2011г., сочи анкета сред автомобилните фенове в цяла Европа, организирана за 27-ми пореден път от спортния канал Eurosport и Международен автомобилен фестивал. Оценявайки красотата и емоцията от дизайна на колите, BMW 3-Series е определен за автомобилът, който в най-голяма степен отразява перфектната автомобилна естетика.

Още от първата си генерация BMW 3-Series е носител на най-ярките отличителни черти на дизайна и характера на марката. Победата в класацията „Най-красив автомобил за 2011г.” потвърждава статуса и на шестото поколение на модела, като идеалната комбинация между динамика и естетика. Вдъхновена от богатата история на модела, шестата генерация на BMW 3-Series е с внушителна визия, която интерпретира по нов начин и последователно доразвива типичния за марката дизайн. Дългият преден капак, късите надвеси, дълго междуосие и изтеглена назад пътническа клетка на новата спортна лимузина подчертават типичната за BMW динамика. Тя е още по-силно изразена благодарение на ниските, достигащи до бъбрековидната радиаторна решетка фарове.

За пръв път за новото BMW 3-Series се предлагат три линии на допълнително оборудване - „Sport”, „Luxury” и „Modern”, които включват внимателно подбрани дизайнерски елементи. Всяка от тях по изключително индивидуален начин подчертава характерното собствено излъчване на новата спортна лимузина BMW 3-Series. Премиум-атмосферата на новия модел се подчертава и от ексклузивните, изискани комбинации от материали и най-високото качество на изработката. През лятото на 2012г. ще бъде добавен и М спортен пакет, включващ специални опции в екстериора и интериора на модела. В гласуването за „Най-красив автомобил за 2011г.” участваха над 73 000 души от цяла Европа. В периода 8 декември 2011г. - 18 януари 2012г. те са изразили своите предпочитания на специално разработената Интернет платформа www.mostbeautifulcar.eurosport.com. Резултатите бяха обявени на специална церемония по време на 27-то издание на Международния автомобилен фестивал в Париж.


Галерия BMW 3-Series F30
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg