Автор: admin
Публикувано на: 22.07.2010 11:20:58

Рейтинг:

Новият
Новото поколение на Volkswagen Caddy беше разкрито напълно от немската компания. Моделът ще направи дебют пред широка публика на изложението в Париж през октомври, а продажбите му ще стартират непосредствено след него.

Дизайнът на автомобила е в новия стил на Volkswagen, а интериорът му е доста по-модерен от този на настоящия модел. Вторият ред седалки вече може да се премахва при всички версии на новото Caddy, благодарение на което товарният капацитет на петместния модел нараства до 3 030л., а на седемместния Maxi – до 3 880л.

Следващото поколение на Volkswagen Caddy идва с нова гама двигатели, всички оборудвани с турбокомпресори и система за директно впръскване на горивото. Агрегатите могат да се похвалят средно с 21% по-малка консумация на гориво, в сравнение със своите предшественици. Бензиновите са с мощности от 86 до 105к.с., а при дизеловите тя е от 75 до 140к.с.

Моделът вече ще се предлага с шест и седемстепенни роботизирани трансмисии. Освен това, за първи път той ще е наличен и във версия 4MOTION, при която задвижването се предава към четирите колела, но това ще е възможно само в комбинация с дизеловия двигател, генериращ 110к.с.

Галерия Volkswagen Caddy 2011
Новият Volkswagen Caddy
Новият Volkswagen Caddy
Новият Volkswagen Caddy
Новият Volkswagen Caddy
Новият Volkswagen Caddy
Тагове: Volkswagen, Volkswagen Caddy
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg