Автор: admin
Публикувано на: 22.03.2010 12:15:04

Рейтинг:

Новият
Следващото поколение на Volkswagen Beetle ще направи дебют на изложението в Лос Анджелис през ноември, а продажбите му ще стартират следващата година, съобщи изданието Autocar, позовавайки се на свои източници.

Според информацията, новият Volkswagen Beetle ще има по-дълго междуосие и по-широка следа, а външният му вид ще е сходен с този на концепцията Ragster, представена през 2005г.

Костенурката вероятно ще се нарича само Beetle, като първото поколение на модела, а не New Beetle, и ще разполага с по-мощни и екологични двигатели, от тези на своя предшественик.

Предвидено е въвеждане на модификация, която да се задвижва от 2.0-литров бензинов агрегат, с мощност 210к.с., която ще е най-мощната серийна, произвеждана някога. Други спрягани бензинови двигатели са 1.2 и 1.6-литрови, съответно с мощности 105 и 160к.с.

Дизеловите агрегати пък ще са с работни обеми 1.6 и 2.0 литра, генериращи 105 и 140к.с., а в САЩ новият Beetle ще се предлага с 2.5-литров дизел, с мощност 170к.с. От Autocar твърдят също, че моделът ще има и хибридна версия.

Галерия Volkswagen Beetle Ragster
Тагове: Volkswagen, Volkswagen Beetle
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg